Печі подові
Роль теплоносія в трубах грає пару під високим тиском, що виходить за допомогою вбудованого парогенератора.
Подова піч для випічки хліба може складатися з 4-6 ярусів, поди яких є кам'яними. У таких печах можна випікати різні вироби, так як кожен ярус працює окремо один від одного. Причому на кожному ярусі можна поставити свою програму пароувложнения, температури верху і низу і час для випічки виробів. Однією з важливих функцій є можливість обслуговування одним автоматичним завантажувально-розвантажувальним пристроєм одночасно до трьох печей.
Існують подові печі, які можуть бути не тільки електричними або газовими, а поєднують ці два палива. При бажанні споживача такі печі вільно переключаються з одного виду палива на інше.
Піч подова – одна з найкращих печей для швидкої і якісної випічки хліба та іншої хлібобулочної продукції. Паротрубные печі з подами можуть мати різну потужність і місткість, а це означає, що покупцю не складе ніяких труднощів вибрати таку піч, яка буде задовольняти його по всім необхідним параметрам для вашого пекарського виробництва. Відповідно запитам споживачів і ціни на подові печі є цілком прийнятними.