Салат-бари, саладетты, вітрини для начинки
Салат-бар – це спеціальний стіл-вітрина для демонстрації і зберігання готових страв.
Сучасна форма обслуговування клієнтів кафе та ресторанів – шведський стіл – є зручною, простою і привабливою. Тому обладнання для ресторанів поповнилося раніше незнайомими вітчизняним відвідувачам видами: мармитами, охолоджуваними ваннами, салат-барами.
- Топпінг - це начинка для різних страв, будь то піца, млинці, хот-доги шаурма або будь-яке інше блюдо, куди можна щось додати
- Так, наприклад, при приготуванні млинців, гість може вибрати з вашої холодильної вітрини вже нарізану підготовлену начинку - шинку, сир, овочі
- Холодильна вітрина для топінгів служить для демонстрації і зберігання підготовлених топінгів або салатів