Спеціалізовані вітрини для продажу риби та морепродуктів
Температура зберігання різних видів риби:
- Охолоджена: -1...-5 °С
- Морожена: -5...-6 °С
- Копчена, солона: -2...+2 °С
Охлажденная: -1...-5С | Мороженая: -5...-6С | Копченая, соленая: -2...+2 |
Сроки: до 3-х суток, в зависимости от размера | Сроки: до 14 суток, в зависимости от вида | Сроки: до 7-ми суток, в залежності від виду |
Креветки, мідії, кальмари, каракатиця, краби, морський гребінець, омари, лангусти, восьминіг, м'ясо криля | ||
t,C: нижче -18С | t,C: нижче -18С | t,C: нижче -18С |
Термін: до 21 доби | Терміни: до 21 доби | Терміни: до 21 доби |