9 відгуків
+380 (98) 675-52-69
Оборудование на любой вкус !

Тістоміси

Тістоміс — це кухонне обладнання, що застосовується в промислових цілях на професійній кухні для замісу різних сортів тіста. Якщо ви всерйоз вирішили зайнятися на кухні свого підприємства громадського харчування виробництвом кондитерських виробів або будь-якого виду випічкою, то тістомісильна машина — це те, без чого вашому закладу не обійтися. Тістомісильні машини діляться на тістоміси для крутого тіста і дріжджового. Тістоміс для дріжджового тіста впорається з тестом для піц, булочок, пиріжків і хліба. А ось для вареничних або пельменних, пекарень, що пропонують бубличні вироби, або ресторанів італійської кухні, меню яких передбачає наявність різного роду макаронних виробів, більше підійде тістоміс для крутого тесту. На кухні будь-якого підприємства громадського харчування нагоді тістомісильна машина. Ціна на таку техніку повністю залежить від її технческих характеристик. Для невеликого підприємства громадського харчування можнакупити тістоміс з середньою завантаженням в 15-30 кг і однією-двома швидкостями. Для великих їдалень і ресторанів варто вибирати тістоміси з діжі об'ємом від 60 і більше літрів, на три швидкості з завантаженням 30-50 кг. Для любителів отримувати максимально потужну техніку, на запит «куплю тістоміс» можна отримати ряд пропозицій тістомісильних машин на сім швидкостей, завантаженням більше 50 кг і об'ємом діжі більше 90 літрів. Заміс і збивання тіста, перемішування фаршу, з усім цим впорається машина тістомісильна. Ціна — тут не головне, головне, зручність, функціональність і продуктивність.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner