9 відгуків
+380 (67) 939-07-13
Оборудование на любой вкус !

Тесторазкаточные машини

Тістозакатка машини дозволяють надавати порцій тіста циліндричну форму, одночасно створюючи поверхневу плівку, збільшуючи пористість м'якушки і рівномірно розподіляючи гази. Основними робочими органами тестозакатки є несучий, який забезпечує переміщення оброблюваного сировини і формує, який надає шматку тесту потрібну форму.
Закатка ржаного теста осуществляются в промежутке между двумя движущимися относительно друг друга лентами, или между одной лентой и неподвижной доской. Кусок теста вращается вокруг своей оси и по мере продвижения вперед приобретает цилиндрическую форму. Немалую роль в этом играет уменьшение расстояния между двумя плоскостями от начала к месту выхода заготовки. Закатка теста из пшеничной муки является более сложной из-за его повышенной упругости и эластичности. Для формования пшеничного теста требуется несколько процессов, сменяющих друг друга. По-перше, це розкочування шматка тіста з допомогою пари валків в млинець. Далі розкатане тісто завертывается в рулон за допомогою спеціального гнучкого фартуха з вантажем, встановленого над конвеєрною стрічкою. І, нарешті, шляхом прокатки рулону, заготівлі надається форма батона. Також в промисловості, крім стрічкових, широко використовуються барабанні тістозакатка машини. Несучий робочий орган барабанної тестозакатке являє собою циліндри, які обертаються навколо горизонтальної осі. Формуючим органом є кожухи з увігнутою або циліндричною поверхнею, що виходить шматок тіста має, відповідно, сигароподібну або циліндричну форму.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner