Кошик
9 відгуків
АКЦИОННОЕ ПРИДЛОЖЕНИЕ!!! ХОЛОДИЛЬНАЯ ВИТРИНА "КАРОЛИНА" -30%Посмотреть
+380 (73) 933-73-53
Тепло-холод
Кошик

Тестоделительные машини, тістоділитель

Для виробництва якісної хлібопекарської продукції, технологи настійно рекомендують использоватьтестоделитель. Тестоделительные машини однаково необхідні як незамінна частина виробничої лінії на великих комбінатах, так і в якості обладнання в пекарнях, булочних і кондитерських. Тістоділитель - це пристрій, призначений для порційного ділення маси тіста без шкоди для його якісних і смакових характеристик. Після запуску механізму тісто з бункера потрапляє через перехідну воронкоподібну частина і зону нагнітання в мірний кишеню, де спеціальний пристрій відсікає порцію заданої величини. Далі тестоделительная машина виштовхує готову порцію тіста на конвеєрну стрічку.
 
Які бувають тістодільники?
Тестоделительные машини поділяються за принципом нагнітання тесту в мірний кишеню. На великих підприємствах, що виробляють широко затребувані житні та пшеничні сорти хліба, в основному використовуються шнекові тістодільники. Їх основною перевагою є простота і невибагливість конструкції. Також обробка тіста шнеками покращує пористу структуру формового хліба. Вакуумний тістоділитель зазвичай використовується в невеликих пекарнях. Він надає щадне дію на тісто, що забезпечує збереження його клейковини і структури в цілому. Для виготовлення здобних виробів виробники пропонують тестоделительные машини з лопатевим, поршневим або валковим нагнітанням. Ціна на це обладнання залежить від таких параметрів, як продуктивність, ефективність, економічність і безпека. Висока якість тестоделителя зробить його відмінним помічником на виробництві.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner