Жарильна поверхня
У чому переваги жарочної поверхні?
Це пристрій відрізняється простотою експлуатації, високою швидкістю та якістю приготування страв. Його стильний і сучасний зовнішній вигляд дозволяє вписатися в інтер'єр будь-якого сучасного закладу, що особливо важливо в умовах відкритої кухні. Електрична поверхня для смаження вже використовується в більшості ресторанів азіатської та європейської кухні, фаст-фудах, барах і кафе.Жарильна поверхня призначена для приготування овочів, м'яса і риби. Вона може стати прекрасною альтернативою сковороді, оскільки дозволяє набагато ефективніше використовувати робочий простір кухні і прискорити процес приготування їжі. В залежності від моделі поверхні може бути рифленою, гладкою або комбінованою.
Гладка поверхня для смаження забезпечить рівномірне обсмажування продуктів для приготування страв з ніжного м'яса, риби або морепродуктів. Рифлена поверхня гриля дозволить вам обсмажувати великі шматки м'яса, риби або овочів, залишаючи на їх поверхні характерний для гриля відбиток. Такі страви виглядають особливо апетитно і користуються великим попитом у відвідувачів закладів громадського харчування.
Як вибрати жарочную поверхню?
Жарочная поверхность, купить которую вы можете в нашем магазине, в зависимости от типа питания может быть газовой или электрической. Каждый из этих типов имеет свои преимущества и недостатки, поэтому при выборе наиболее подходящей поверхности для вашей кухни вам следует ориентироваться на свои личные предпочтения и особенности вашего заведения.В виду высокой стоимости газа в последнее время все более популярной становится жарочная поверхность электрическая, которая представлена в магазине Marestro очень широким ассортиментом. Вы легко сможете подобрать оптимальную для вас модель, ориентируясь на ее размеры, тип поверхности и объемы блюд, которые она позволяет готовить одновременно. Правильно підібрана жарильна поверхня забезпечить вам швидке та якісне приготування їжі, спростить роботу персоналу і подарує приємні враження вашим клієнтам.