Плити інфрачервоні
Інфрачервона плита – техніка на грані фантастики
Останнім часом все частіше на промислових кухнях поруч із зазвичай газового (або електричної) плитою, а іноді і замість неї, стали з'являтися інфрачервоні плити. Преимущества их перед своими старшими коллегами очевидны: они быстрее нагреваются (в некоторых моделях нагрев буквально за несколько секунд достигает 500 градусов по Цельсию), скорость приготовления продуктов в них так же высока, что обеспечивается отсутствием рассеяния температуры. Инфракрасные плиты отличаются совершенно гладкой поверхностью, что делают их удобными в эксплуатации и обслуживании. Мыть такую плиту легко, она не требует ни усилий, ни использования агрессивных моющих средств. Порадує така техніка і тих власників закладів громадського харчування, які намагаються заощадити на електроенергії.У нас можна знайти інфрачервоні плити від відомих світових виробників професійної техніки для ресторанного та готельного бізнесу.