Кошик
9 відгуків
АКЦИОННОЕ ПРИДЛОЖЕНИЕ!!! ХОЛОДИЛЬНАЯ ВИТРИНА "КАРОЛИНА" -30%Посмотреть
+380 (73) 933-73-53
Тепло-холод
Кошик

Піч для піци

Піч для піци – це обладнання, яке є центром будь-піцерії. Від якості печі залежить якість самого продукту, а значить, і конкурентоспроможність самого підприємства.
За принципом роботи печі для піци підрозділяються на дров'яні, подові та конвеєрні. 

Дров'яні печі в даний час не користуються популярністю. Висока ціна на саме обладнання і паливо, ціна на який в середньому дорожче, ніж на електрику і газ, що робить виробництво не дуже рентабельним. До недоліків можна також додати незручність в експлуатації: працювати з такою піччю можуть тільки спеціально навчені професіонали. 

Єдиний плюс у використанні дров'яних печей – можливість реклами. Спечена на «живому» вогні піца має незрівняний ні з чим смак, це може зрозуміти будь-який покупець, навіть якщо він не є вимогливим знавцем даного продукту. А це означає, що і ціна за таку «справжню» піцу буде дорожче. 

Подові печі працюють за допомогою електрообігріву, верхні і нижні нагрівальні елементи якого регулюються окремо. Конвеєрні печі працюють на Тенах або кварцових лампах. Всі подібні печі для приготування піци мають спеціальні системи енергозбереження. 

Найбільш популярними для роботи пекарень є подові печі для випікання піци. Можливо справа в тому, що модельний ряд подових печей найбільш широкий у всіх виробників даних апаратів. До того ж, будь-яка подовапіч для приготування піци є більш енергозберігаючою і займає меншу площу на виробництві, ніж конвеєрні. 

Ціна печі для піци залежить від внутрішніх розмірів камер і кількості ярусів, на які можна поміщати піци для запікання. 

При бажанні купити піч для піци слід обов'язково звернути увагу на кількість пар електричних Тенів, розташованих вгорі і внизу кожної камери. Чим цих пар буде більше, тим рівномірніше буде розподілятися тепло по камері печі, а значить, тим якісніша продукція буде виходити в даній печі. 

Для рівномірного нагрівання будь-яка піч для піци повинна мати регулятори інтенсивності теплових потоків, окремі для верхніх і нижніх  груп нагрівальних елементів. Дана функція в печі потрібна для тих моментів, коли в одній печі випікається кілька піц і на черені і на деках. 

Для підтримки в печі певної температури, будь-яка піч повинна бути забезпечена хоча б одним термостатом для регулювання температури і ще одним, захисним. Термостати можуть бути двох видів – аналоговий термостат, який заповнюється маслом і термопара. При виборі печі, перевагу краще віддати термопари, як найбільш надійної системи термостатів. 

И последнее, на что обязательно надо обратить внимание при выборе печи для пиццы, это толщина изоляции и расположение панели, контролирующей всю автоматику печи. Вона повинна бути розташована в ізольованій коробці, яка прикріплюється до бічної стінки зовнішньої сторони печі. Все це дає найбільшу гарантію безпечної роботи всього апарату. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner