9 відгуків
+380 (98) 675-52-69
Оборудование на любой вкус !

Борошнопросіювачі

Як відомо, перед випічкою борошно треба просіювати – тоді тісто збагачується киснем і стає «живим», а пироги виходять більш пишними. Крім того, просіювання дозволяє очистити борошно від різних сторонніх частинок, що потрапляють в неї при виробництві та транспортуванні, від залежалих борошняних грудок. Електричний просіювач борошна - це кухонне обладнання, призначене для механізованого відділення борошна від сторонніх домішок, а також збагачення її киснем та розпушування. Як правило, пропоновані сучасними виробниками борошна працюють по вібраційному принципом.  Основным рабочим органом мукопросеивателя является сито. Оно требует наибольшего внимания при эксплуатации. При выборе сита надо учесть, какого сорта мука чаще всего используется, чтобы подобрать оптимальный размер ячеек. Если использовать слишком редкое сито, в муку могут попасть посторонние частицы. А в частом сите мука забивает всю поверхность, при этом большая ее часть попадает в сход. В качественном просеивателе муки сито должно легко сниматься для очистки. Бункер изготавливается из нержавеющей стали. Агрегат оснащен магнитным устройством для улавливания металлических частиц. Доступна ціна вітчизняних мукопросеивателей робить можливим виробництво апетитних борошняних виробів у будь-якому закладі громадського харчування.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner