Міксери для молочних коктейлів
Міксер для коктейлів використовується для збивання коктейлів у барах, ресторанах, кафе, кондитерських. Купивши молочний міксер, Ви зможете не тільки змішувати продукти, але і збивати і подрібнювати їх. Для невеликого бару, кафе чи точки вуличної торгівлі підійде однопостовий міксер. Двухпостові і трехпостовые міксери з більш високою продуктивністю використовуються в ресторанах, барах, популярних кафе і фаст-фудах. Для швидкого і зручного збивання коктейлів застосовуються міксери з чашею. Багато міксери з чашею мають опцію автоматичного включення чаші при вставці в утримувач і виключення при вийманні її. Спеціальний набір для коктейлів дозволить Вам швидко і акуратно приготувати практично будь-який коктейль.
Рекомендації і поради при покупці міксер для коктейлів:
Більшість напоїв можна приготувати протягом 1-2 хвилин.
Для приготування фруктових коктейлів не слід використовувати цілих фруктів, приготуйте подрібнені шматочки або фруктове пюре.
Стакан повинен бути завжди наповнений до відмітки мінімальної кількості наповнення так, щоб вал міксера міг ретельно розмішати напій.
Під час приготування напоїв рідкої консистенції, слід звернути увагу, щоб не перевищувати позначку максимальної кількості наповнення, таким чином можна уникнути переливання вмісту склянки під час змішування.
Найкращі результати можна отримати, використовуючи охолоджені складові компоненти.
Найкращі молочні коктейлі можна приготувати з добре охолодженого молока. Чим холодніше молоко, тим густіше і міцніше пінка отриманого напою.
Сиропи та порошки повинні додаватися безпосередньо перед змішуванням, щоб не опадали на дно склянки.
Спочатку наповнюйте склянку рідиною, тільки потім додайте більш тверді компоненти.
Міксер для молочних коктейлів не призначений для подрібнення льоду.
При приготуванні напоїв, в яких передбачено його додавання, слід використовувати попередньо подрібнений лід