Вітрини холодильні настільні
Настільні вітрини холодильні є практично ідеальним варіантом для піцерій та призначені для короткотермінового зберігання і демонстрації, попередньо охолоджених продуктів (салатів, закусок, гарнірів) у магазинах, кафе, барах, ресторанах, суші-барах. Найбільш широко застосовуються в піцеріях для зберігання начинки (начинки для піци). Вітрину можна використовувати в якості надбудови на холодильному столі для короткочасного зберігання начинок. Вітрини з полицями підходять для зберігання готового продукту - як піци, так і кондитерських виробів.
Салат-бар – це оригінальний спосіб продажу салатів і холодних закусок, який приносить відмінний дохід власникам невеликих кафе, їдалень і навіть ресторанів. Його часто можна побачити в магазинах і супермаркетах, де продаються готові закуски. Апетитні салати, збудовані в кілька рядів, залучають візуально і пробуджують у відвідувачів відчуття голоду.
Асортимент страв залежить від кухні. Наприклад, у східних ресторанах вам пропонують спробувати китайські і японські страви, у вітчизняних кафе подається добре знайома їжа. Як показує статистика, наявність хорошого салат-бару збільшує обсяг продажів на 20-30%.
Моделі виробляються з високоякісного сплаву. Деякі володіють красивою облицюванням з дерева.
Класифікація салат-барів
Головний відмітний ознака моделей – температурний режим. На ринку існують нейтральні, охолоджувальні і підігріваються.
Нейтральні підтримують звичайну температуру, не охолоджуючи і не підігріваючи продукти. В них зберігаються переважно овочеві салати, вегетаріанські сендвічі, хліб та інші закуски. В їх складі немає м'ясних виробів.
Охолоджувальні використовуються для м'яса, морепродуктів, кондитерських виробів. Температура моделей становить від 0 до -15 градусів Цельсія.
Салат-бари з підігрівом потрібні для піци і свіжої випічки.
По конструкції моделі поділяються на однорівневі, багаторівневі, мобільні, пристінні і пр. Якщо потрібно захистити красиво викладені продукти від пилу, бруду і рук клієнтів, то краще придбати барний стіл, який оснащений рухомим куполом.
Сфера застосування
Сьогодні існують повноцінні кафе і їдальні з багаторівневими прозорими столами. Клієнту достатньо вибрати і зробити замовлення. Виставлені закуски пробуджують інтерес і апетит набагато більше, ніж картинки з меню. До того ж гість сам бачить, що саме він замовляє.
Салат-бари активно використовуються в кав'ярнях і шоколадницах, де кондитерські вироби викладаються в кілька рядів. Вони виконують декілька функцій одночасно: а) захищає їжу від бруду; б) підтримують необхідну температуру.
Власникам малого бізнесу таке обладнання не завадить. Якщо ви шукайте салат-бар у Києві, то звертайтеся до нас!
Купити салат-бар в Україні
Компанія "Тепло-Холод" пропонує якісне гастрономічне обладнання, включаючи надійні салат-бари різних видів. Продукція активно використовується в різних кафе та ресторанах України. Робота з нами включає в себе такі переваги, як:
- лояльна цінова політика;
- швидка доставка;
- великий вибір моделей;
- цікаві акційні пропозиції.
Для оформлення замовлення зв'яжіться з нашим співробітником. Ми допомагаємо своїм клієнтам, підбираючи краще і недороге обладнання. Хороший салат-бар – це чудова ідея для стартапу, якщо ви тільки збираєтеся відкрити власний заклад.