9 відгуків
+380 (98) 675-52-69
Оборудование на любой вкус !

Млинниці

Млинці є популярним кулінарних стравою у багатьох кухнях світу. У багатьох закладах харчової промисловості - кафе, ресторанах, їдальнях, млинцевих і т. д. сьогодні можна зустріти в меню різні види млинців з найрізноманітнішою начинкою. Для випікання смачних, ароматних і красивих млинців в промислових масштабах використовуються професійні млинниці. Інтернет магазин теплового обладнання Термо пропонує на продаж широкий асортимент різних моделей блинниц як від вітчизняних, так і від провідних європейських виробників.
Промислові електричні і газові млинниці Обладнання для приготування млинців є дуже популярним на ринку професійної техніки для фаст-фуд промисловості, постійний ріст продажів дає зрозуміти, що малий бізнес в харчовій сфері не стоїть на місці, а динамічно розвивається. Як правило, моделі мають одну або дві жарочні поверхні. Двухпостові млинниці використовуються в закладах з великим потоком клієнтів, коли необхідно одночасно готувати кілька млинців і наповнити їх начинкою. За способом живлення професійні млинниці бувають двох видів: газові, електричні. Перші підключаються до системи центрального газопостачання. Электроблинницы ж живляться від стандартної електричної мережі 220 В. Корпус промислових блинниц виготовляють з нержавіючої сталі, жарочна поверхня ж відливається з чавуну високої якості, що дозволяє апарату довше зберігати тепло. Чавунна поверхня перешкоджає приставанию тіста до поверхні, чим забезпечується висока якість кінцевого продукту. Термостат регулирует и поддерживает определенный уровень температуры для оптимального пропекания блина по всей площади. Многие модели начального уровня, которые предназначены для работы на природном газе так же могут работать от сжиженного баллонного газа. Это сделано для возможно установки профессиональной блинницы в небольших киосках и торговых павильонах для уличной торговли и других местах, где отсутствует подключение к системе центрального газоснабжения. Ножки с регулировкой уровня позволяют легко установить блинный аппарат на любой поверхности. Для початку випічки слід тонким шаром змастити поверхню олією і налити невелику кількість рідкого тіста на жарочную поверхню. В процесі підрум'янення блін кухар перевертає його спеціально лопаткою на іншу сторону. Мінімальне використання масла і майже повна відсутність диму, пари та диму дозволяє встановлювати промислові млинниці прямо в залі ресторану, бару, кафетерію або іншого закладу. Приготування різних кулінарних страв прямо на очах у відвідувачів завжди викликали жвавий інтерес, і стимулювало до здійснення покупки.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner