Кошик
9 відгуків
АКЦИОННОЕ ПРИДЛОЖЕНИЕ!!! ХОЛОДИЛЬНАЯ ВИТРИНА "КАРОЛИНА" -30%Посмотреть
+380 (73) 933-73-53
Тепло-холод
Кошик

Апарати шокової заморозки (Шокфризеры)

Камера шокової заморозки (шафу інтенсивного охолодження, шокфростер, шок фризер) – це нове передове покоління холодильного обладнання для підприємств живлення, яке призначене для швидкого охолодження, заморожування продуктів харчування в домашніх і промислових умовах. Шокфростери (Шокери) відрізняються від традиційних морозильних камер наявністю системи примусової та ефективної вентиляції і підвищеної холодопродуктивністю.

СФЕРА ВИКОРИСТАННЯ

Камери шокової заморозки широко застосовують на професійних кухнях супермаркетів, кафе, ресторанів, в т. ч. і фаст фуду, підприємствах громадського харчування і виробництвах, розрахованих на приготуванні великої кількості напівфабрикатів високого ступеня готовності з широким асортиментом.  Шафи шокового охолодження набагато ефективніше оптимізують роботу підприємств, зайнятих у бізнесі громадського харчування. Швидка або шокова заморозка дозволить не тільки заощадити час і витрати на електроенергію, а та  зберегти готові продукти, напівфабрикати протягом тривалого строку без будь-якого порушення гігієнічних норм і правил. Серед продуктів харчування, які можна заморожувати і зберігати в камері шокового заморожування, ті ж продукти, які зберігаються в традиційних морозильниках промислового типу – риба, м'ясо, рибні та м'ясні напівфабрикати, булочки, тісто, фрукти і овочі і т. п. Всі продукти при зберіганні зберігають не лише свій смак, а й усю свою поживну цінність, оскільки всі вони заморожуються за мінімально короткий час. Саме такий спосіб консервації і зберігання на сьогоднішній день вважається найбільш щадний, і саме він дозволяє максимально зберегти всі смакові якості продуктів не пошкоджуючи їх структури.

 

Шокфростери, виготовлені відомими світовими виробниками мають широкий модельний ряд і спроектовані згідно з останніми європейськими стандартами ISO 9001, 14001, які передбачають швидке заморожування зі швидкістю не менше ніж 1 см за 1 годину. Процес заморожування, або шокового охолодження, передбачає поетапний перехід внутрішньоклітинної води або рідини в лід.  Після охолодження або заморожування камера шокової заморозки автоматично відтає продукти, після чого настає режим зберігання. Так, у разі брак морозильної камери, шокфростер можна використовувати як універсальний агрегат.

ВИДИ ШОКФРОСТЕРОВ

Всі шафи шокової заморозки за функціональним призначенням підрозділяють на 2 класи

охолоджувачі (blast chiller – бласт-чіллери)

заморожувачі (blast freezer – бласт-фризери).

Охолоджувачі призначені лише для охолодження продуктів, заморожувачі можуть працювати як в режимі охолоджування, так і заморожування. Такі агрегати в режимі шокової заморозки знижують температуру продукту з +70 до +3 за 90 хв, в режимі звичайної заморозки до +70 до – 18 за 4 години. Саме показники швидкості заморожування відіграють важливу роль при зберіганні продуктів.

МОНТАЖ

Що стосується монтажу шокфростеров, то він виконується дуже швидко і легко. Деякі камери шокової заморозки поставляються без підлоги з изоблоками, а деякі з ізольованим підлогою.  Елементи такого ізольованого підлоги можна встановити під рівнем підлоги приміщення, якщо таке неможливо, перед дверима шокфростера необхідне встановлення пандуса.

КАМЕРИ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ У НАШОМУ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНІ

Все модели, представленные на нашем сайте, отлично зарекомендованы на мировом и отечественном рынке холодильного оборудования. Все они проходят тестирование на заводах производителя.  Поставляются шокфростеры как с вмонтированными агрегатами, так и полностью готовыми к подключению к основному (центральному) агрегату. В последнем случае шкафы поставляются в разобранном виде. Выносные агрегаты к камерам заморозки поставляются отдельно, а пакет испарителя, блок управления устанавливаются на заводе. Також у нас можна купити морозильні ларі, холодильні, морозильні вітрини та інше охолоджувальне обладнання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner