9 відгуків
+380 (67) 939-07-13
Оборудование на любой вкус !

Промислові м'ясорубки професійні

ПРИЗНАЧЕННЯ ПРОМИСЛОВОЇ М'ЯСОРУБКИ Промислова м'ясорубка (професійна) являє собою багатофункціональний електромеханічний пристрій для полегшення первинної роботи персоналу з м'ясними та рибними виробами. Її призначення: переробка м'яса, риби на однорідний фарш, овочів і фруктів в пюре і соків з м'якоттю, повторне подрібнення котлетної маси, приготування спагеті, локшина, а також набивання ковбас. Такі апарати є незамінним компонентом професійної кухні кожного ресторани, фаст-фуди, кафе. Вони широко використовуються в м'ясних складах, цехах по виготовленню напівфабрикатів, ковбасних, рибних виробництвах та інших м'ясопереробних підприємствах.
КОНСТРУКЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ М'ЯСОРУБКИ Всі моделі електром'ясорубок, незалежно від виробника, досить схожі між собою і включають такі конструкційні частини: завантажувальний пристрій, робоча камера зі шнеком, електродвигун з редуктором, ріжучий вузол. Останній може мати наступну комплектацію: Стандарт – складається з шнека, 1 решітки, 1 одностороннього ножа. Такий комплект дозволить перемелювати лише м'ясо з мінімальною кількістю ребер, куряче, рибне філе, відварні овочі. З-за цього і продуктивності в 30-80 кг-год, його доцільно використовувати на невеликих підприємствах. ½ унгер – є більш універсальним пристроєм, призначеним для закладів, яким буде достатньо в годину переробляти до 180 кг м'яса. В комплекції має шнек, підрізну і ріжучу ґрати, двосторонній ніж. Повний унгер – підійде для великих харчових виробництв, так як здатна перемолоти саме жилаве м'ясо (понад 300 кг/годину). У своєму складі має шнек, нерухому ґрати, 2 решітки з дрібними і великими отворами, 2 двосторонніх ножа. Функция «реверс», которой оснащены не все агрегаты, позволяет извлечь и/или снова перекрутить застрявшие прожилки и волокна в решетке. Это очень важно при переработке мяса более низкого качества. Благодаря различным дополнительным насадкам (соковыжималка, терка) стандартные функциональные возможности машины расширяются, растет ее роль в приготовлении будущих кулинарных шедевров. Ціна на електром'ясорубку залежить від її виробничих можливостей, комплектації, матеріалу виготовлення, наявності додаткових опцій, насадок. Купити м'ясорубку промислову Ви можете на нашому сайті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner