Промислові м'ясорубки професійні
ПРИЗНАЧЕННЯ ПРОМИСЛОВОЇ М'ЯСОРУБКИ Промислова м'ясорубка (професійна) являє собою багатофункціональний електромеханічний пристрій для полегшення первинної роботи персоналу з м'ясними та рибними виробами. Її призначення: переробка м'яса, риби на однорідний фарш, овочів і фруктів в пюре і соків з м'якоттю, повторне подрібнення котлетної маси, приготування спагеті, локшина, а також набивання ковбас. Такі апарати є незамінним компонентом професійної кухні кожного ресторани, фаст-фуди, кафе. Вони широко використовуються в м'ясних складах, цехах по виготовленню напівфабрикатів, ковбасних, рибних виробництвах та інших м'ясопереробних підприємствах.
КОНСТРУКЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ М'ЯСОРУБКИ Всі моделі електром'ясорубок, незалежно від виробника, досить схожі між собою і включають такі конструкційні частини: завантажувальний пристрій, робоча камера зі шнеком, електродвигун з редуктором, ріжучий вузол. Останній може мати наступну комплектацію: Стандарт – складається з шнека, 1 решітки, 1 одностороннього ножа. Такий комплект дозволить перемелювати лише м'ясо з мінімальною кількістю ребер, куряче, рибне філе, відварні овочі. З-за цього і продуктивності в 30-80 кг-год, його доцільно використовувати на невеликих підприємствах. ½ унгер – є більш універсальним пристроєм, призначеним для закладів, яким буде достатньо в годину переробляти до 180 кг м'яса. В комплекції має шнек, підрізну і ріжучу ґрати, двосторонній ніж. Повний унгер – підійде для великих харчових виробництв, так як здатна перемолоти саме жилаве м'ясо (понад 300 кг/годину). У своєму складі має шнек, нерухому ґрати, 2 решітки з дрібними і великими отворами, 2 двосторонніх ножа. Функция «реверс», которой оснащены не все агрегаты, позволяет извлечь и/или снова перекрутить застрявшие прожилки и волокна в решетке. Это очень важно при переработке мяса более низкого качества. Благодаря различным дополнительным насадкам (соковыжималка, терка) стандартные функциональные возможности машины расширяются, растет ее роль в приготовлении будущих кулинарных шедевров. Ціна на електром'ясорубку залежить від її виробничих можливостей, комплектації, матеріалу виготовлення, наявності додаткових опцій, насадок. Купити м'ясорубку промислову Ви можете на нашому сайті.