Плити электрческие
Промислова (професійна) електрична плита – це ідеальне рішення для ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів громадського харчування, яким важлива в першу чергу ергономічність. Крім того, це невід'ємна частина будь-якої професійної кухні. Головна перевага електричної промислової кухонної плити перед професійної газової полягає в тому, що до неї не потрібно підводити газ, тому можна встановити в будь-якому місці ресторану та вуличного фаст-фуду. При цьому функціональність обох видів приблизно дорівнює. Від звичайної електричної плити професійне кухонне пристрій відрізняється більшою продуктивністю. Воно витримує великі навантаження і розрахована на тривалу безперервну роботу. Основні характеристики якісних професійних електричних плит:
- виконання з нержавіючої сталі, що забезпечує підвищену стійкість до пошкоджень;
- плита електрична для ресторану повинна бути оснащена ступінчастим регулятором нагріву;
- рівномірний та швидкий нагрів поверхонь;
- розташування плит промислових електричних може бути як підлогове, так і настільне: останнє портативно і підходить для невеликого кухонного простору;
- кількість нагрітих поверхонь електричної плити для ресторану може варіюватися від одного до шести;
- плоска поверхня нагрівання дозволяє встановлювати на неї ємності різного розміру і форми;
- професійні плити можуть бути оснащені духовкою, яка також працює від електромережі;
- різні габарити дозволяють встановити пристрій на будь-якій кухні;
- плита промислова призначена як для підігріву, так і для приготування їжі, при цьому можна готувати відразу кілька страв на різних режимах нагріву;
- легко піддається очищенню;
- при правильній експлуатації плита електрична безпечна і не призводить до порушень роботи електромережі.