Пароконвекционые печі (Пароконвектомати)
Універсальне теплове обладнання для ресторану або їдальні, що характеризується величезним набором функцій, дуже надійне і якісне
Сучасна кухня на будь-якому підприємстві громадського харчування гідно цінує переваги цього виду обладнання. Воно забезпечує швидке та якісне приготування їжі. Приготування пароконвектоматах економить час приготування страв, зберігає максимум корисних речовин продуктів, що дозволяє використовувати різні режими термічної обробки, а також готувати різні види їжі одночасно.
Сучасна кухня на будь-якому підприємстві громадського харчування гідно цінує переваги цього виду обладнання. Воно забезпечує швидке та якісне приготування їжі. Приготування пароконвектоматах економить час приготування страв, зберігає максимум корисних речовин продуктів, що дозволяє використовувати різні режими термічної обробки, а також готувати різні види їжі одночасно.
Присутність на кухні пароконвектомата Unox надасть вам наступні можливості: обробка продуктів різними способами: випічка, смаження, тушкування, варіння, припускання, підтримання в теплому стані та ін;
прискорене приготування продуктів без втрати їх якості і смакових властивостей. Досягається за рахунок швидкого нагріву і циркуляції робочої середовища;
обробка відразу декількох страв без змішування їх запахів, також дозволить значно заощадити час і теплову енергію;
відсутність необхідності постійного контролю процесу приготування. Можливість програмування дозволить використовувати найбільш прийнятні для вас режими;
конвекція гарячого повітря і пари рівномірно обробляє продукти на всіх рівнях і на різній відстані від нагрівальних елементів, також виключає необхідність відкривати шафу, перевертати і перемішувати продукти.
Основний «родзинкою» печей є можливість одночасно готувати кілька видів страв з абсолютно різних інгредієнтів, уникнувши змішування запахів і смаків. Це досягається за рахунок того, що вологе повітря як би обволікає їжу, даючи вакуум для зберігання запахів. У процесі приготування оператор може встановити кілька режимів роботи для кожного рівня, і запрограмувати свої етапи приготування для подальшого застосування. Для контролю за процесом приготування використовують спеціальний прилад, який визначає температуру самого продукту, не дозволяючи недопекты або перепекти блюдо. Це універсальне теплове обладнання з ряду професійних, яке працює в декількох режимах: пар, конвекція, поєднання парового зволоження і конвекції, регенерація (розморожування, підігрів). Воно дозволяє замінити безліч кухонної техніки: конвектомати, духовку, жарова шафа, пароварку, котел пищеварочный, гриль і т. д. Це дозволить зменшити матеріальні витрати та зекономить робочу площу кухні. Незважаючи навыть на те, що ціна пароконвекционная печі досить висока - такі витрати цілком виправдані. Не менш важлива перевага - здатність скоротити час на приготування страви до 20%, втрату ваги продукту під час обробки до 30%, знизити споживання електроенергії до 55%. За рахунок меншої витрати масла / жиру під час приготування або повного його відсутності, можна поліпшити дієтичні властивості їжі. Пароконвекционная пекти - апарат з великою ефективністю передачі тепла від нагрівальних елементів, до продукту за допомогою вентилятора і / або системи зволоження.
прискорене приготування продуктів без втрати їх якості і смакових властивостей. Досягається за рахунок швидкого нагріву і циркуляції робочої середовища;
обробка відразу декількох страв без змішування їх запахів, також дозволить значно заощадити час і теплову енергію;
відсутність необхідності постійного контролю процесу приготування. Можливість програмування дозволить використовувати найбільш прийнятні для вас режими;
конвекція гарячого повітря і пари рівномірно обробляє продукти на всіх рівнях і на різній відстані від нагрівальних елементів, також виключає необхідність відкривати шафу, перевертати і перемішувати продукти.
Основний «родзинкою» печей є можливість одночасно готувати кілька видів страв з абсолютно різних інгредієнтів, уникнувши змішування запахів і смаків. Це досягається за рахунок того, що вологе повітря як би обволікає їжу, даючи вакуум для зберігання запахів. У процесі приготування оператор може встановити кілька режимів роботи для кожного рівня, і запрограмувати свої етапи приготування для подальшого застосування. Для контролю за процесом приготування використовують спеціальний прилад, який визначає температуру самого продукту, не дозволяючи недопекты або перепекти блюдо. Це універсальне теплове обладнання з ряду професійних, яке працює в декількох режимах: пар, конвекція, поєднання парового зволоження і конвекції, регенерація (розморожування, підігрів). Воно дозволяє замінити безліч кухонної техніки: конвектомати, духовку, жарова шафа, пароварку, котел пищеварочный, гриль і т. д. Це дозволить зменшити матеріальні витрати та зекономить робочу площу кухні. Незважаючи навыть на те, що ціна пароконвекционная печі досить висока - такі витрати цілком виправдані. Не менш важлива перевага - здатність скоротити час на приготування страви до 20%, втрату ваги продукту під час обробки до 30%, знизити споживання електроенергії до 55%. За рахунок меншої витрати масла / жиру під час приготування або повного його відсутності, можна поліпшити дієтичні властивості їжі. Пароконвекционная пекти - апарат з великою ефективністю передачі тепла від нагрівальних елементів, до продукту за допомогою вентилятора і / або системи зволоження.