Теплове обладнання
Для приготування більшості страв використовуються різні технології теплової обробки. Тому теплове обладнання на підприємствах громадського харчування є невід'ємною частиною будь-якого сучасного ресторану, кафе, бару або точки швидкого харчування.
Добротне теплове обладнання дозволить обробити харчові продукти без зайвих зусиль, зберегти всі їхні корисні властивості та неповторний смак – і як результат, презентувати клієнтові апетитне, ароматне страву.
Види теплового обладнання
Теплове обладнання для підприємств харчування представлено на ринку в широкому асортименті і розраховане як на приготування окремих страв, так і на виконання цілого спектру технологічних операцій.
Найбільш затребуваними «представниками» теплових кухонних агрегатів вважаються:
- плити;
- харчоварильні котли;
- жарові шафи;
- жарочні поверхні;
- електричні сковороди;
- конвекційні та ротаційні печі;
- пароконвектомати;
- марміти.
Теплове обладнання для ресторанів і підприємств в Вінниці
більшість страв у ресторанах та інших місцях громадського харчування приготовлена за допомогою теплової обробки. Крім того, що перед подібним обладнанням ставиться цілком певне завдання – довести до готовності, ще одним вкрай важливим критерієм є збереження в їжі корисних речовин і мікроелементів.
Будь-який сучасний громадське харчування неможливий без якісного теплового обладнання.
Компанія Тепло Холод у Вінниці пропонує великий вибір подібного виду обладнання під різні завдання.
Розглянемо найбільш популярні категорії теплового обладнання
- плити;
- харчоварильні котли;
- жарові шафи;
- жарочні поверхні;
- електричні сковороди;
- і ротаційні конвекційні печі;
- пароконвектомати;
- марміти.
якісне Теплове обладнання для ресторану – гарант підвищення прибутку і економії часу
Чим швидше власник бізнесу реагує на постійно зростаючі запити клієнта, тим успішнішим і прибутковішим стає його бізнес.
Этот факт относится и к ресторанному бизнесу. Так как многие клиенты достаточно искушенные в оригинальных, а порой и в экзотических деликатесах, владельцам ресторанного бизнес аследует обратить внимание на расширение и обновление меню. Многие вдохновляются успехом зарубежных коллег, налаживая производство подобных блюд в кухнях своих заведений. Однако, часто использование непредназначенного для данного вида продукта оборудования, ведет к полному разочарованию и недовольству блюдом.
Поэтому, компания Тепло Холод в Виннице предлагает широкий выбор теплового оборудования для ресторанов под конкретные задачи.
Не важно, что именно Вы задумали: выпекать французские круассаны или подавать цыпленка табака, в нашем арсенале есть все оборудование, с помощью которого все эти блюда будут идеальными.
Мы предлагаем Вам полный каталог оборудования для ресторанов.
Среди топовых позиций :
- пароконвекционные печи (пароконвектоматы);
- жарочные поверхности, поверхности для жарки;
- коптилки, мини коптилки;
- мармиты;
- электрические сковородки и многое другое.
ТЕПЛОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ мест ОБЩЕСТВЕННОГО ПИТАНИЯ
Правильная кухня – это , своего рода, оркестр. Масштаб, количество цехов, оборудования напрямую связаны с концепцией заведения. Тем не менее, сложно представить себе ресторан без горячего цеха.
Виды теплового оборудования для точек общепита внушителен:
- плиты газовые промышленные
- плиты индукционные
- жарочные поверхности
- электросковороды
- жарові й пекарські шафи
- апарати для варіння гарнірів