Кошик
9 відгуків
АКЦИОННОЕ ПРИДЛОЖЕНИЕ!!! ХОЛОДИЛЬНАЯ ВИТРИНА "КАРОЛИНА" -30%Посмотреть
+380 (73) 933-73-53
Тепло-холод
Кошик

Теплове обладнання

Для приготування більшості страв використовуються різні технології теплової обробки. Тому теплове обладнання на підприємствах громадського харчування є невід'ємною частиною будь-якого сучасного ресторану, кафе, бару або точки швидкого харчування.

Добротне теплове обладнання дозволить обробити харчові продукти без зайвих зусиль, зберегти всі їхні корисні властивості та неповторний смак – і як результат, презентувати клієнтові апетитне, ароматне страву.

Види теплового обладнання

Теплове обладнання для підприємств харчування представлено на ринку в широкому асортименті і розраховане як на приготування окремих страв, так і на виконання цілого спектру технологічних операцій.

Найбільш затребуваними «представниками» теплових кухонних агрегатів вважаються:

  • плити;
  • харчоварильні котли;
  • жарові шафи;
  • жарочні поверхні;
  • електричні сковороди;
  • конвекційні та ротаційні печі;
  • пароконвектомати;
  • марміти.

Теплове обладнання для ресторанів і підприємств в Вінниці

більшість страв у ресторанах та інших місцях громадського харчування приготовлена за допомогою теплової обробки. Крім того, що перед подібним обладнанням ставиться цілком певне завдання – довести до готовності, ще одним вкрай важливим критерієм є збереження в їжі корисних речовин і мікроелементів.

Будь-який сучасний громадське харчування неможливий без якісного теплового обладнання.

Компанія Тепло Холод у Вінниці пропонує великий вибір подібного виду обладнання під різні завдання.

Розглянемо найбільш популярні категорії теплового обладнання

  • плити;
  • харчоварильні котли;
  • жарові шафи;
  • жарочні поверхні;
  • електричні сковороди;
  • і ротаційні конвекційні печі;
  • пароконвектомати;
  • марміти.

 

якісне Теплове обладнання для ресторану – гарант підвищення прибутку і економії часу

Чим швидше власник бізнесу реагує на постійно зростаючі запити клієнта, тим успішнішим і прибутковішим стає його бізнес.

Этот факт относится и к ресторанному бизнесу. Так как многие клиенты достаточно искушенные в оригинальных, а порой и в экзотических деликатесах, владельцам ресторанного бизнес аследует обратить внимание на расширение и обновление меню. Многие вдохновляются успехом зарубежных коллег, налаживая производство подобных блюд в кухнях своих заведений. Однако, часто использование непредназначенного для данного вида продукта оборудования, ведет к полному разочарованию и недовольству блюдом.

Поэтому, компания Тепло Холод в Виннице предлагает широкий выбор теплового оборудования для ресторанов под конкретные задачи.

Не важно, что именно Вы задумали: выпекать французские круассаны или подавать цыпленка табака, в нашем арсенале есть все оборудование, с помощью которого все эти блюда будут идеальными.

Мы предлагаем Вам полный каталог оборудования для ресторанов.

 

Среди топовых позиций :

- пароконвекционные печи (пароконвектоматы);

- жарочные поверхности, поверхности для жарки;

- коптилки, мини коптилки;

- мармиты;

- электрические сковородки и многое другое.

 

 

ТЕПЛОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ мест ОБЩЕСТВЕННОГО ПИТАНИЯ

Правильная кухня – это , своего рода, оркестр. Масштаб, количество цехов, оборудования напрямую связаны с концепцией заведения. Тем не менее, сложно представить себе ресторан без горячего цеха.

Виды теплового оборудования для точек общепита внушителен:

 

  • плиты газовые промышленные
  • плиты индукционные
  • жарочные поверхности
  • электросковороды
  • жарові й пекарські шафи
  • апарати для варіння гарнірів

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner