9 відгуків
+380 (98) 675-52-69
Оборудование на любой вкус !

Обладнання для Sous Vide

Професійне обладнання для Sous Vide в компанії "Тепло-Холод"
З усіх ресторанних мистецтв технологія Sous Vide заслуговує сьогодні найпильнішої уваги. До недавніх пір Sous Vide (Су Вид) вважався занадто складним і дорогим методом приготування їжі, який навряд чи приживеться в Україні. Порівняно з молекулярної кулінарією його популярність практично дорівнювала нулю. Однак зараз міфи розвіяні, і все більше рестораторів звертають увагу на цю технологію. Адже коли клієнт отримує запечену баранячу ногу не за годину, а за 15 хвилин, ресторан залишається у виграші і набуває постійного відвідувача.
Технологія Sous Vide – це низькотемпературне приготування їжі (Cooking) у вакуумі протягом тривалого часу. Головна особливість цієї технології в тому, що їжу в спеціальному обладнанні готують при температурі, характерною для страв, готових до подачі, а саме від 47 до 800С. Технологія Су Вид дає чудовий результат. Звичні продукти по-новому розкривають свій істинний смак. Консистенція готової їжі залишається однорідною, всі соки і корисні речовини зберігаються. Абсолютною перемогою технології Sous Vide є значне збільшення терміну придатності готового страви без втрати смаку та якості. Приготовлена за допомогою Sous Vide риба зберігається 4 - 6 днів, свинина – від 15 до 20 днів, а овочі – до 45 днів.
Де придбати обладнання для Sous Vide Су вигляд? Для приготування їжі за допомогою технології Sous Vide знадобиться таке обладнання, як термопроцессор і вакуум-варильний апарат. Якщо ви хочете замовити для свого ресторану обладнання для Sous Vide, Компанія "Тепло-Холод" пропонує купити продукцію таких відомих європейських брендів, як Sirman, Orved і Hendi. Використання обладнання для Sous Vide має масу переваг: збереження інтенсивного смаку продуктів, їх природного кольору і консистенції; тривале зберігання приготованих страв у вакуумних пакетах без втрати смакових якостей (від 5 до 45 днів); економічна вигода, адже при використанні технології Sous Vide вагові втрати при тепловій обробці мінімальні; ефективна організація робочого часу, оскільки всі страви за допомогою технології Sous Vide можна зробити заздалегідь, а не витрачати час на приготування під час великого напливу гостей. Приготування їжі при низьких температурах - Slow cooking.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner