Кошик
9 відгуків
АКЦИОННОЕ ПРИДЛОЖЕНИЕ!!! ХОЛОДИЛЬНАЯ ВИТРИНА "КАРОЛИНА" -30%Посмотреть
Оборудование на любой вкус !
+380 (98) 675-52-69

Пароконвектомат Rational CMP101 Ел. (БН)

  • В наявності
  • Код: D015

Ціну уточнюйте

Замовлення тільки за телефоном

+380 (98) 675-52-69
Менеджер Александр
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пароконвектомат Rational CMP101 Ел. (БН)
Пароконвектомат Rational CMP101 Ел. (БН)В наявності
Ціну уточнюйте
+380 (98) 675-52-69
Менеджер Александр

Опис

Характеристики:

  • Електричний бойлерний пароконвектомат.
  • Місткість: 10 x 1/1 GN.
  • Габарити 847х771х1042 мм.
  • Загальна споживана потужність: 18,6 кВт.
  • Напруга: 380 Ст.
  • Електромеханічне управління.
  • Температурний зонд вимірює температуру усередині продукту.
  • Вбудований ручний душ.

Професійний пароконвектомат RATIONAL Combi Master СМ 101 для кухні ресторану, кафе, бару. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, гасити, бланшувати. Оптимальна конструкція дозволить максимально використовувати простір невеликого приміщення.

Широкий діапазон створюються і автоматично підтримуються параметрів повітря в робочій камері дозволяє приготувати страви самого широкого асортименту. Приготування продуктів відбувається за допомогою конвекції гарячого повітря, що регулюється по розсуд, свіжого пара, подаваного під тиском, або в умовах пароконвекции - поєднання гарячого свіжого повітря і пари. При цьому можна за бажанням використовувати тільки пар, або тільки гаряче повітря, або обидві середовища приготування послідовно або одночасно.

Деталі пароконвектомата RATIONAL Combi Master СМ 101 виготовлені з нержавіючої сталі і корозійностійких матеріалів.

Скляна двері робочої камери пароконвектомата RATIONAL Combi Master CM 101 і галогенна підсвічування дозволяє контролювати процес приготування страви.

Подвійне засклення сприяє мінімальних втрат тепла з робочої камери, Температура зовнішнього скла дверцят нагрівається максимум до 70С при температурі робочої камери 270С.

Робоча камера пароконвектомата без стиків, з закругленими кутами, для спрощення очищення, оснащена запобіжним пристроєм на випадок скупчення рідини.

Дверна ручка з функцією легкого відкривання і функцією автоматичного зачинення дверцят.

В пароконвектомат RATIONAL Combi Master СМ 101 закладені 5 робочих режимів:

  • Робочий режим «гаряче повітря» (t=30-300С) — ідеально підходить для смаження, грилю, запікання або випічки.
  • Робочий режим «приготування на пару» (t=100С) — ідеально підходить для бланшування, варіння, приготування на пару, варіння на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
  • Благодаря комбинации пара и горячего воздуха (t=30-300˚С) исключаетсявысыхание пищи, минимизируется потеря веса исходного продукта и обеспечивается равномерное подрумянивание. С помощью этого режима можно приготовить жаркое, рулеты, запеченные овощи, картофельную запеканку, различные виды омлетов и т.д.
  • Низкотемпературный пар (t=30-99˚С) — приготовление в щадящем режиме при максимальном насыщении пара и температуре ниже 100˚С можно приготовить изысканные блюда как крем, карамель, овощные суфле, рыбу.
  • Регенерація Finishing (t=30-300С) — дозволяє скасувати необхідність тривалого збереження страв у гарячому стані. Незадовго до подачі на стіл страви розігріваються в режимі Finishing до потрібної температури.

Встановлення режимів проводиться за допомогою поворотного перемикача. На панелі управління є 3 перемикача: режим роботи 5-ти режимів, регулятор температури робочої камери, індикатор часу.

Температурний зонд вимірює температуру усередині продукту.

Характеристики

Основні
Виробник Rational
Країна виробникНімеччина
Гарантійний термін 12 міс
Сфера использованияХарчова промисловість
Вид обладнанняПароконвектомат

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner