Кошик
9 відгуків
АКЦИОННОЕ ПРИДЛОЖЕНИЕ!!! ХОЛОДИЛЬНАЯ ВИТРИНА "КАРОЛИНА" -30%Посмотреть
Оборудование на любой вкус !
+380 (98) 675-52-69

Пароконвектомат Rational CM61 Ел.

  • Під замовлення
  • Код: D014
clockВідправка з 21 червня 2023

Ціну уточнюйте

Замовлення тільки за телефоном

+380 (98) 675-52-69
Менеджер Александр
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пароконвектомат Rational CM61 Ел.
Пароконвектомат Rational CM61 Ел.Під замовлення
Ціну уточнюйте
+380 (98) 675-52-69
Менеджер Александр

Опис

Характеристики:

  • Електричний бойлерний пароконвектомат.
  • Місткість: 6 х GN 1/1.
  • Максимальна висота завантаження на висоті 1,60 м.
  • Габарити 847х757х771 мм.
  • Загальна споживана потужність: 10 кВт.
  • Напруга: 380 Ст.
  • Електромеханічне управління.
  • Температурний зонд вимірює температуру усередині продукту.
  • Вбудований ручний душ.

Професійний пароконвектомат RATIONAL Combi Master 61 СМ для кухні невеликого ресторану, кафе, бару. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, гасити, бланшувати. Оптимальна конструкція дозволить максимально використовувати простір невеликого приміщення.

Широкий діапазон створюються і автоматично підтримуються параметрів повітря в робочій камері дозволяє приготувати страви самого широкого асортименту. Приготування продуктів відбувається за допомогою конвекції гарячого повітря, що регулюється по розсуд, свіжого пара, подаваного під тиском, або в умовах пароконвекции - поєднання гарячого свіжого повітря і пари. При цьому можна за бажанням використовувати тільки пар, або тільки гаряче повітря, або обидві середовища приготування послідовно або одночасно.

Деталі пароконвектомата RATIONAL Combi Master 61 СМ виготовлені з нержавіючої сталі і корозійностійких матеріалів.

Скляна двері робочої камери пароконвектомата RATIONAL Combi Master CM61 і галогенна підсвічування дозволяє контролювати процес приготування страви.

Подвійне засклення сприяє мінімальних втрат тепла з робочої камери, Температура зовнішнього скла дверцят нагрівається максимум до 70С при температурі робочої камери 270С.

Робоча камера пароконвектомата без стиків, з закругленими кутами, для спрощення очищення, оснащена запобіжним пристроєм на випадок скупчення рідини.

Дверна ручка з функцією легкого відкривання і функцією автоматичного зачинення дверцят.

В пароконвектомат RATIONAL Combi Master 61 СМ закладені 5 робочих режимів:

  • Робочий режим «гаряче повітря» (t=30-300С) — ідеально підходить для смаження, грилю, запікання або випічки.
  • Робочий режим «приготування на пару» (t=100С) — ідеально підходить для бланшування, варіння, приготування на пару, варіння на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
  • Завдяки комбінації пари і гарячого повітря (t=30-300С) исключаетсявысыхание їжі, мінімізується втрата ваги вихідного продукту і забезпечується рівномірний підрум'янення. З допомогою цього режиму можна приготувати печеню, рулети, запечені овочі, картопляну запіканку, різні види омлетів і т. д.
  • Низькотемпературний пар (t=30-99С) — приготування в щадному режимі при максимальному насиченні пара і температурі нижче 100С можна приготувати вишукані страви як крем, карамель, овочеві суфле, рибу.
  • Регенерація Finishing (t=30-300С) — дозволяє скасувати необхідність тривалого збереження страв у гарячому стані. Незадовго до подачі на стіл страви розігріваються в режимі Finishing до потрібної температури.

Встановлення режимів проводиться за допомогою поворотного перемикача. На панелі управління є 3 перемикача: режим роботи 5-ти режимів, регулятор температури робочої камери, індикатор часу.

Температурний зонд вимірює температуру усередині продукту.

Пароконвектомат – це універсальний апарат, який, завдяки своїй багатофункціональності, замінює до 70% теплового обладнання на професійній кухні. Технологія дозволяє здійснювати приготування гастрономічних блюд і випічки, таким широким спектром методів як:

  • випікання
  • жарення
  • гриль
  • варка на пару
  • гасіння
  • бланшировка
  • поширование
  • регенерація.

Перевагою даного устаткування є можливість приготування різних страв одночасно за короткий проміжок часу, що істотно знижує витрати на електроенергію. При цьому зберігаються всі органолептичні властивості і корисні речовини приготавливаемого продукту з мінімальною втратою ваги.

Щодо класифікації, пароконвектомати за типом енергоспоживання діляться на газові та електричні. Відмінною рисою є спосіб пароутворення:

  • Бойлерний ( утворення пари відбувається за допомогою вбудованого парогенератора ).
  • Инжекторный ( образование пара происходит в рабочей камере за счет распыления воды на ТЭНы ).

   При подключении к водопроводу, стоит помнить, чтобы данное тепловое оборудование долго служило, нужно также позаботиться о приобретении смягчения воды.

   Для простоты и удобства использования пароконвектомата, существует три типа панели управления:

  • Механическая ( регулировка рабочих режимов осуществялется с помощью поворотных рукояток и пиктограмм, функциональность минимальна ).
  • Електромеханічна панель має комбінацію поворотних рукояток і цифрових кнопок, функціональність розширена додатковими можливостями).
  • Сенсорна ( всі кроки відображаються на рідкокристалічному дисплеї, зрозумілий «інтуїтивний інтерфейс, можливість підключення до веб-платформ, функціональність максимальна).

Утримувати апарат в чистоті допоможе вбудована автоматична або напівавтоматична мийка. Підходять як рідкі миючі і ополаскивающие кошти, так і таблетки, залежно від режиму мийки вибраного обладнання.

Характеристики

Основні
Виробник Rational
Країна виробникНімеччина
Гарантійний термін 12 міс
Сфера использованияХарчова промисловість
Вид обладнанняПароконвектомат

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner