Кошик
9 відгуків
АКЦИОННОЕ ПРИДЛОЖЕНИЕ!!! ХОЛОДИЛЬНАЯ ВИТРИНА "КАРОЛИНА" -30%Посмотреть
Оборудование на любой вкус !

КОПТИЛЬНИЙ ПІСТОЛЕТ HENDI 199961

Новинка
  • В наявності
  • Код: 199961

Ціну уточнюйте

Компанія тимчасово не приймає замовлення

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
КОПТИЛЬНИЙ ПІСТОЛЕТ HENDI 199961
КОПТИЛЬНИЙ ПІСТОЛЕТ HENDI 199961В наявності
Ціну уточнюйте

Опис

  • Алюмінієвий корпус діє в якості радіатора охолодження диму перед його подачею

  • Знімна камера згоряння з вбудованим фільтром

  • Комплектація: коптильний пістолет, трубка

  • Вага: 450 г

  • Живлення від батарейок 4x AA – не додаються

  • Розміри, мм: Ø68 (H)146,1

  • Виробник: HENDI (Нідерланди)

КОПТИЛЬНИЙ ПІСТОЛЕТ HENDI 199961

Коптильний пістолет для обкурювання готових страв холодний димом спеціями, пряними травами, листям чаю або тютюну. Не вимагається попереднє замочування деревних стружок перед обкурюванням.

Пістолет для копчення використовують для обробки м'ясних і рибних продуктів, м'яких фруктів та овочів, холодний дим не змінює їх структуру. За допомогою цього пістолета можна надавати особливий аромат будь-якої рідини, соусів, олії. Завдяки різноманітному ароматного диму, готову страву набуває особливий, незабутній смак.

Пістолет для обкурювання Hendi стане необхідним кухонним помічником, завдяки зручності в експлуатації, невагомості і компактності.

 

Корпус коптильного пістолета виготовлений з алюмінію, що діє в якості радіатора охолодження диму перед його подачею. Знімна камера згоряння має вбудований фільтр.

Гнучка гумова трубка довжиною 30 сантиметрів, позволяетт направляти дим у вакуумні пакети та контейнери.
Зверніть увагу! В комплект не входять: батарейки, деревна тріска і трави для обкурювання.

Щоб уникнути пошкодження шланга, під час роботи пристрою не згинайте і не блокуйте його вихід.

Для очищення розбирайте тільки передній стовбур – не розбирайте інші елементи пристрою.

  • Не користуйтесь пристроєм в приміщеннях, в яких дим може включати пожежну сигналізацію, детектори диму або інші системи пожежогасіння.
  • Деталі апарата не можна мити в посудомийній машині.

Схема аппартата

>Схема апарату для копчення / обкурювання КОПТИЛЬНИЙ ПІСТОЛЕТ HENDI 199961

Правила використання:

 

Вставте батарейки у відсік і зачелкните кришку (6).

Вставте гнучкий подовжувач (7) жорсткий шланг (3).

У камері згоряння (1) помістіть невелику кількість деревної тріски

Примітка: Не перевантажуйте камеру згоряння (1). Деревна тріска повинна покривати сітчастий фільтр, утворюючи тонкий шар (2).

Щоб увімкнути пристрій, натисніть кнопку ON/OFF (4) на корпусі (5).

Натисніть знову кнопку ON / OFF (4), щоб вимкнути пістолет.

Позиція "ON" Позиція "OFF"

За допомогою сірника або запальнички (що не поставляються разом з пристроєм) обережно підпаліть верхню частину деревної тріски. Переміщуйте пристрій так, щоб вогонь поширився на якомога більшу поверхню стружок. Для досягнення найкращих результатів, переконайтеся, що тепло рівномірно розподіляється або розміщується по центру.

На виході зі шланга (7) з'явиться дим. Направте шланг (7) у бік харчового продукту. Потім помістіть шланг під "прикриття", наприклад СКЛЯНИЙ КУПОЛ HENDI 199978 (не поставляється з пристроєм), щоб запобігти витоку диму.

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner